Yrittäjät

Kilpailuta remonttisi ja tilaa ilmainen arviokäynti!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Rakennusliike U. Määttä Oy
Gesterborgintie 2 E 19
02410 KIRKKONUMMI

Y-tunnus: 2083468-6
Puh: 050-4002608

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Rakennusliike U. Määttä Oy:n asiakas rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Henkilön tai Organisaation osoitetiedot

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Remontti Kirkkonummi, Espoo & Vantaa ja Helsinki- Mutkatonta palvelua

Suunnitteletko remonttia kotiin? Pitäisikö piha laittaa uuteen uskoon?

Rakennusliike U. Määttä tarjoaa monipuoliset remonttipalvelut Kirkkonummen, Espoon ja Vantaan ja Helsingin alueen kodeille. Toimimme myös muualla pääkaupunkiseudulla. Teemme niin suuret kuin pienetkin remontit varmalla otteella ja pitkällä kokemuksella. Lisäksi teemme piharakentamista sekä pienlouhintaa.

Huoneistoremontit

Huoneistoremontti on edullinen tapa uudistaa kotia. Esimerkiksi uudella tapetilla tai seinäpintojen maalaamisella saadaan uudistettua kotia nopeasti ja vaivattomasti. Maalin värillä tai tapetoinnin kuvioinnilla voidaan saada aikaan radikaalejakin uudistuksia tai vaihtoehtoisesti puhtaampaa ja selkeämpää ilmettä huoneelle kuin huoneelle. Myös lattian uusiminen on kätevä tapa saada huoneisto huokumaan laatua ja tyyliä. Lue lisää >>

Lattiatyöt

Teemme lattiatyöt kotiin kuin kotiin Espoossa, Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla. Parketin tai laminaatin asennus sujuu meiltä nopeasti ja monen vuoden kokemuksella. 

Parketti on laadukas ja kestävä lattiamateriaali, joka huokuu arvokkuutta.  Parketin avulla kotiin voi helposti tuoda avaruutta tai lämmön tuntua. Laminaatti on edullisempaa kuin parketti ja se voidaan asentaa helposti vaikka muovimaton päälle. Laminaatti kestää hyvin kuormitusta ja sopii siksi vilkkaisiin tiloihin, kuten lastenhuoneeseen. Se kestää hyvin myös lemmikkien tassuttelua. Lue lisää >> 

Tapetointi

Kun tapetointi tuntuu liian haastavalta ja haluat varmasti tarkkaa jälkeä ilman ryppyjä, kannattaa tilata remonttimies paikalle hoitamaan tapetointi nopeasti ja varmasti. Laadukkailla varusteilla ja ammattitaidolla homma hoituu nopeasti ja joustavasti – teemme työt sinulle sopivien aikataulujen mukaan. Laitamme tapetoinnin jälkeen myös katto- ja seinälistat paikoilleen, mikäli niin haluat. Lue lisää >>

Sisämaalaus

Sisämaalaus on tapetoinnin ohella nopea ja edullinen tapa uudistaa kotia. Värin valinnalla voit luoda kotiisi tunnelman, joka on samaan aikaan kodikas sekä tyylikäs. Sisämaalaus on myös helppo tapa edistää asunnon myyntiä tai nostaa sen arvoa.

Maalauksen voi hoitaa itse, mutta ammattilainen saa aikaan varmasti siistiä ja laadukasta jälkeä. Sinun ei myöskään tarvitse hankkia maalaustarvikkeita varastoon. Rakennusliike U. Määttä tekee maalaustöitä pääkaupunkiseudun kodeille. Kerro ideasi, niin toteutetaan se – vain mielikuvitus on rajana! Lue lisää >>

Piharakentaminen

Haluaisitko rakennuttaa leikkimökin tai autotallin? Pitäisikö koiralle rakentaa aitaus?

Tarjoamme myös piharakentamisen palveluita pääkaupunkiseudun kotitalouksille. Rakennamme pienet ja suuret rakennukset omakotitalojen ja mökkien pihoille. Omaamme usean vuoden kokemuksen piharakentamisesta ja takaamme, että työt sujuvat sovitussa aikataulussa ja työn jälki on laadukasta.

Rakennamme mm.

  • Autotallit
  • Pihavarastot
  • Piha-aitaukset
  • Jätekatokset
  • Kuivauskatokset
  • Muut pienrakennukset

Lue lisää piharakentamisesta >>

IV-Työt

IV-Kanavien puhdistus, mittaus ja säätötyöt yhteistyökumppanin Ilmastointi ja Remontti Extra Oy;n kautta: ilmastointi@remonttiextra.fi

Ota yhteyttä!

Tilaa nyt kodin remontti tai pihatyöt kokeneelta ammattilaiselta. Rakennusliike U. Määttä palvelee Espoon, Vantaan ja muun pääkaupunkiseudun alueella. Muista, että työstämme on mahdollista saada kotitalousvähennys. Ota yhteyttä!