Suunnitteletko huoneistoremonttia? Rakennusliike U. Määttä Oy tekee remontoimisen sinulle helpoksi. Toimimme Helsingin seudulla.

Suunnitteletko huoneistoremonttia? Tilaa ilmainen arviokäynti!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Rakennusliike U. Määttä Oy
Gesterborgintie 2 E 19
02410 KIRKKONUMMI

Y-tunnus: 2083468-6
Puh: 050-4002608

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Rakennusliike U. Määttä Oy:n asiakas rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Henkilön tai Organisaation osoitetiedot

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Huoneistoremontti - Elämäsi helpoin remontti pääkaupunkiseudulla

Rakennusliike U. Määttä tarjoaa monipuolisesti remonttipalvelut huoneistoihin ja koteihin Vantaan, Espoon, Helsingin, Kirkkonummen ja muun pääkaupunkiseudun alueella. Huoneistoremontti onnistuu meiltä useiden vuosien kokemuksella ja näkemyksellä. Teemme sekä pienimuotoiset sisustus- tai pintaremontit ja kalusteasennukset, kuin myös kokonaisvaltaiset huoneistoremontit.

Remonttiin kannattaa satsata hyvin, jotta asiat tulee kerralla tehtyä oikein. Siksi huoneistoremonttiin kannattaa pestata alan asiantunteva ammattilainen. Meiltä saat ammattitaitoista remontointia edulliseen hintaan. Kysy remonttitarjousta rohkeasti jo tänään – kustannusarvio on aina ilmainen. Vastaamme nopeasti tiedusteluihin.

Suoritamme ammattitaidolla mm

 • Maalaustyöt
 • Tapetoinnit
 • Lattia-asennukset (parketti, laminaatti ym.)
 • Väliseinät ja muut sisustusremontit
 • Saunaremontit
 • Paneloinnit
 • Listoitukset
 • Kattojen paneloinnit
 • Oviasennukset
 • EMME TEE LAATOITUSTYÖTÄ

Lattiatyöt

Hoidamme huoneistojen remontit kokonaisvaltaisesti, joten lattiatyöt onnistuvat myös. Lattiaparketin tai laminaatin asentaminen. Lattia-asennus on vaativaa työtä, johon kannattaa aina pestata alan ammattilainen. Hoidamme asennustyöt aina tarkasti asiakkaan toiveiden mukaan – aikataulut pitävät ja työt hoituvat edullisesti. Siivoamme jälkemme ja viimeistelemme jokaisen asennustyön asianmukaisesti.

Tapetointityöt

Jos tarvitset pientä tapetointia, kysy meiltä ilmaista kustannusarviota projektillesi. Tapetointityöt onnistuvat nopealla aikataululla erilaisiin kohteisiin. Tapetoinnit tehdään ammattilaisen varusteilla ja osaamisella, joten työnjälki on ensiluokkaista. Sinun ei tarvitse muuta kuin ottaa rennosti ja ihastella hyvää lopputulosta. Kannattaa muistaa myös kotitalousvähennys, jota voit pyytää kaikista palveluistamme. Kotitalousvähennyksestä löydät lisää tietoa verohallinnon sivuilta.

Maalaustyöt

Teemme maalaustyöt asiakkaan tarpeen mukaan kaikenlaisiin huoneistoihin. Hoidamme sisämaalaukset kotiisi käden käänteessä. Tarjoamme remonttipalvelut kokonaisvaltaisesti avaimet käteen -periaatteella. Tarpeen vaatiessa voit tilata ainoastaan maalauspalvelut meiltä. Maalaaminen on taitolaji, jossa ammattimaisuus näkyy yksityiskohdissa. Siinä, miten kämppä on suojattu maalitahroilta tai millaista maalia on käytetty mihinkin tarkoituksiin. Viimeistään yksityiskohdista tunnistat ammattilaisen ja harrastelijan erot. Me olemme maalauksen ammattilaisia.

 

Toimialueitamme ovat ensisijaisesti Kirkkonummi, Espoo ,Vantaa sekä Helsinki .  

Muista kotitalousvähennys

Muistathan, että remontti- ja rakennuspalvelumme kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin. Lue lisää Verohallinnon sivuilla.

Ota yhteyttä

Millaista huoneistoremonttia suunnittelet? Kerro meille ideasi, niin suunnitellaan sinulle yhdessä toimiva, uusi koti. Ota yhteyttä tai kysy tarjous!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa