Lattiatyöt vahvalla ammattitaidolla Vantaalla ja Espoossa

Meillä työnjälki on aina priimaa!

Rakennusliike U. Määttä tekee lattiatyöt monipuolisesti Kirkkonumen, Vantaan, Espoon ja Helsingin alueilla. Tarvittaessa lähdemme Kirkkonummelta lattiahommiin myös muualle pääkaupunkiseudulle. Parketin asennuksia olemme tehneet jo todella monta vuotta ja laminaattien sekä laattalattioiden asennukset onnistuvat varmoin ottein.

Teemme kaikki lattiatyöt: parketit, laminaatit, laattalattiat

 Parketti vaatii erityistä asiantuntemusta ja sen laittaminen voi olla työlästä sekä aikaa vievää hommaa, mikäli asialla ei ole alan ammattilainen. Parkettityöt kannattaa siksi tilata alan ehdottomalta osaajalta. Tutustu tarkemmin parkettipalveluihimme ja pyydä ilmainen kustannusarvio jo tänään!

Laminaatin asennus onnistuu meiltä käden käänteessä. Laminaatti on siitä mukava, että sen voi laittaa suoraan vaikka muovimaton päälle. Laminaatti on nopea laittaa ja se on useimmiten huomattavasti edullisempaa kuin parketti. Laminaatti sopii hyvin kuormitusta kerääviin tiloihin, kuten lastenhuoneeseen . Se kestää hyvin kovempaakin käyttöä, kuten lasten kovat leikit tai koirien kynnet. Lattialaminaatit ovat lukkopontillisia ja kelluvia – siksi niitä ei tarvitse asennettaessa liimata alustaan. Lue lisää laminaattipalveluistamme täältä!

Parkettien ja laminaattien lisäksi teemme myös laattalattioita, jotka sopivat erinomaisesti esimerkiksi keittiöön tai eteiseen. Tarvitsitpa sitten laminaatin, parketin tai laatoitetun lattian, voit kääntyä luottavaisin mielin meidän puoleemme. Teemme kaikki lattiatyöt ja toteutamme haastavatkin lattiaratkaisut vahvalla ammattitaidolla ja useiden vuosien kokemuksella. Sinun ei tarvitse muuta kuin kutsua meidät paikalle ja nauttia työn hedelmistä.

Mikäli haluat priimaa, kutsu meidät töihin!

Lattiaremontti

Mikäli tavoitteenasi on onnistunut lattiaremontti, kysy meiltä tarjousta vaikka heti. Lattiatyöt ovat meille leipälaji. Valmistelemme tarvittaessa remontoitavan alueen eli puramme vanhan lattian pois. Laminaattia asennettaessa ei välttämättä tarvitse edes purkaa vanhaa lattiaa. Korjaamme tarvittaessa myös epätasaisuudet eli tasoitamme lattian pohjan. Viimeistelemme myös tilan – jalkalistat ja kynnykset asennetaan paikoilleen. 

Laminaatin yhteydessä hoidamme myös askeläänieristyksen eli laitamme alle kyseiseen tilaan sopivan eristeen, joka vaimentaa lattian pinnalta syntyviä ääniä. Askeläänieristeitä on tarjolla erilaisia tilan mukaan. Mikäli asiakkaalla on lattialämmitys, täytyy laminaatin äänieristys olla sellaista, joka päästää lämmön hyvin läpi.

Tarjoamme lattiaremontit avaimet käteen -periaatteella nopeasti ja edullisesti. Teemme työt kattavasti toimialueellamme: Espoo, Vantaa ja sopimuksesta myös Helsinki. Yrityksemme kotipaikka sijaitsee Kirkkonummella. 

Haluatko uudet lattiat? Tilaa meiltä ilmainen arviokäynti!

Suosittele meitä