Haluatko uudet lattiat? Tilaa meiltä ilmainen arviokäynti!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Rakennusliike U. Määttä Oy
Gesterborgintie 2 E 19
02410 KIRKKONUMMI

Y-tunnus: 2083468-6
Puh: 050-4002608

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Rakennusliike U. Määttä Oy:n asiakas rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Henkilön tai Organisaation osoitetiedot

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Lattiatyöt vahvalla ammattitaidolla Vantaalla ja Espoossa

Meillä työnjälki on aina priimaa!

Rakennusliike U. Määttä tekee lattiatyöt monipuolisesti Kirkkonumen, Vantaan, Espoon ja Helsingin alueilla. Tarvittaessa lähdemme Kirkkonummelta lattiahommiin myös muualle pääkaupunkiseudulle.

Teemme kaikki lattiatyöt: parketit, laminaatit, 

 

Laminaatin asennus onnistuu meiltä käden käänteessä. Laminaatti on siitä mukava, että sen voi laittaa suoraan vaikka muovimaton päälle. Laminaatti on nopea laittaa ja se on useimmiten huomattavasti edullisempaa kuin parketti. Laminaatti sopii hyvin kuormitusta kerääviin tiloihin, kuten lastenhuoneeseen . Se kestää hyvin kovempaakin käyttöä, kuten lasten kovat leikit tai koirien kynnet. Lattialaminaatit ovat lukkopontillisia ja kelluvia – siksi niitä ei tarvitse asennettaessa liimata alustaan.

Lattiaremontti

Mikäli tavoitteenasi on onnistunut lattiaremontti, kysy meiltä tarjousta vaikka heti. Lattiatyöt ovat meille leipälaji. Valmistelemme tarvittaessa remontoitavan alueen eli puramme vanhan lattian pois. Laminaattia asennettaessa ei välttämättä tarvitse edes purkaa vanhaa lattiaa. Korjaamme tarvittaessa myös epätasaisuudet eli tasoitamme lattian pohjan. Viimeistelemme myös tilan – jalkalistat ja kynnykset asennetaan paikoilleen. 

Laminaatin yhteydessä hoidamme myös askeläänieristyksen eli laitamme alle kyseiseen tilaan sopivan eristeen, joka vaimentaa lattian pinnalta syntyviä ääniä. Askeläänieristeitä on tarjolla erilaisia tilan mukaan. Mikäli asiakkaalla on lattialämmitys, täytyy laminaatin äänieristys olla sellaista, joka päästää lämmön hyvin läpi.

Tarjoamme lattiaremontit avaimet käteen -periaatteella nopeasti ja edullisesti. Teemme työt kattavasti toimialueellamme: Espoo, Vantaa ja sopimuksesta myös Helsinki. Yrityksemme kotipaikka sijaitsee Kirkkonummella. 

Suosittele meitä

Facebook Twitter 3Jaa