Haluatko kotiisi uuden laminaattilattian? Tilaa meiltä ilmainen arviokäynti ja jutellaan lisää!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Rakennusliike U. Määttä Oy
Gesterborgintie 2 E 19
02410 KIRKKONUMMI

Y-tunnus: 2083468-6
Puh: 050-4002608

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Rakennusliike U. Määttä Oy:n asiakas rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Henkilön tai Organisaation osoitetiedot

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Laminaatin asennus kotiin tai toimistolle - Vantaalla ja Espoossa

Laminaattilattian asennus kannattaa aina teetättää luotettavalla ammattilaisella, sillä kokenut tekijä hoitaa työn huolellisesti, sovitun mukaista aikataulua noudattaen ja ilman minkäänlaisia ylimääräisiä piilokuluja. Juuri tällaista palvelua saat Rakennusliike U. Määtältä Espoon ja Vantaan alueella. Sopimuksen mukaan lähdemme Kirkkonummelta myös Helsinkiin ja muualle pääkaupunkiseudulle. Meiltä käy laminaatin asennus varmoin ottein ja tarjoamme asiakkaillemme aina priimaa laatua!

Yrityksemme on pitkällä kokemuksella varustettu lattiatöiden asiantuntija, sillä olemme asentaneet erilaisia parketti-ja laminaattilattioita ympäri pääkaupunkiseutua jo monien vuosien ajan. Ota siis empimättä yhteyttä paikalliseen ammattilaiseen, kun lattia-asiat ovat sinulle ajankohtaisia tai herättävät kysymyksiä. Rakennusliike U. Määttä on valmis auttamaan kaikissa lattioita koskevissa asioissa.

Laminaattilattian asennus

Laminaattilattia on helppo ja kustannustehokas ratkaisu - se on useimmiten parkettilattiaa kevyempi ja edullisempi vaihtoehto. Laadukas laminaattilattia on erinomainen vaihtoehto esimerkiksi niihin koteihin, joissa on koiria tai lattiapinta joutuu koetukselle esimerkiksi lasten leikeissä. Laminaatin ainoa ongelma on se, että sitä ei voi parketin tavoin hioa ja lakata. Kulutuskestävyytensä ansiosta se kuitenkin käytännössä sopii erinomaisesti kaikkiin tiloihin kodissa, aina keittiöstä lastenhuoneeseen.

Laminaattilattian asennus tapahtuu meidän toimestamme käden käänteessä. Riittää, että valitset vain haluamasi laminaattimallin ja annat meidän huolehtia lopusta. Voit hankkia laminaatin itse ja antaa meidän huolehtia pelkästä asennuksesta, mutta halutessasi myös neuvomme ja opastamme sinua valitsemaan lattiallesi parhaiten sopivan laminaatin.

Käytännössä laminaatin asennus onnistuu näppärästi vaikka vanhan muovimaton päälle - sitä ei siis tarvitse ryhtyä repimään pois alta. Laminaatti on lukkopontista ja kelluvaa, joten sen asentaminen ei vaadi esimerkiksi liimaamista kiinni alustaan. Jos laminaatti tulee epäsäännöllisen muotoiseen tilaan, tarvitaan vain oikeanlaista tietotaitoa ja työkaluja laminaattilevyjen katkaisemiseen ja muotoiluun - meiltä se onnistuu! Hoidamme mahdolliset nurkkien tai kulmien vaatimat kuvioleikkaukset, lämpöpatterin putkien ympärille tulevat aukot ja muut vastaavat muotoilut siistiä lopputulosta silmällä pitäen.

Halutessasi laminaattilevyt voidaan toimituttaa suoraan kotiisi, jolloin ne ovat valmiina odottamassa paikalle saapuvaa asentajaamme. Tämä helpottaa ja nopeuttaa laminaatin asentamista entisestään.

Laminaattilattian äänieristys

Laminaattilattian äänieristys (eli askeläänieristys) tehdään meidän toimestamme aina ammattitaidolla. Äänieristettävään laminaattilattiaan asetetaan laminaatin alle erityinen äänieriste, joka vaimentaa esimerkiksi askelista, kolahduksista tai muista lattiaan kohdistuvista osumista aiheutuvaa ääntä huomattavasti.

Jos käytössä on lattialämmitys, tarvitsee laminaatti tällöin lämpöä läpi päästävän äänieristeen. Lisäksi omakoti- ja kerrostaloihin on olemassa omat suosituksensa tarpeellisten äänieristysten suhteen. Asiasta ei kuitenkaan kannata ottaa itse turhaa stressiä - ota yhteyttä meihin ja kutsu ammattilaiset paikalle! Me konsultoimme sinua oikeanlaisen äänieristeen valitsemisesta kotiisi ja hoidamme eristeen asennuksen laminaattisi alle.

Laminaatti valmiiksi asennettuna kotiin

Kun kyse on lattioista tai laminaatin asennus mietityttää, saat meiltä kokonaisvaltaiset ratkaisut avaimet käteen -periaatteella - upea ja tunnelmaa luova laminaatti valmiiksi asennettuna kotiin! Teemme lattiatöitä Espoossa ja Vantaalla sekä sopimuksen mukaan myös Helsingissä ja Kirkkonummella. Kun haaveilet uudistetusta ja helppohoitoisesta mutta näyttävästä lattiasta, olemme valmiina auttamaan sekä neuvojen että käytännön asennustyön merkeissä - meiltä se käy nopeasti, varmasti ja huolellisesti.  Ota siis rohkeasti yhteyttä Rakennusliike U. Määtän ammattilaisiin!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa