Parketin asennus Espoo, Vantaa, Helsinki, Kirkkonummi

Haluaisitko kulahtaneen muovimaton tilalle arvokkuutta huokuvan parketin?

Jos vastauksesi on ”kyllä”, käänny rohkeasti ammattilaisen puoleen. Parketin asennus tapahtuu Rakennusliike U. Määtän toimesta kokeneella otteella. Kun mietit lattioiden täydellistä uusimista  olemme valmiina auttamaan .  Olipa mielessäsi sitten kyseessä parketti- tai laminaattilattia, meiltä saat laadukasta palvelua  asennukseen.

Miksi parketti sitten on hyvä valinta? Oikeasta puusta valmistettu parketti on klassinen ja luonnonmukainen lattiavaihtoehto - lämmin, hieman pehmeä ja mukavan tuntuinen jalkapohjaa vasten. Lisäksi parketti on erittäin helppo pitää puhtaana, eikä lika muutenkaan näy sen pinnalla kovin selvästi. Käyttöä se kestää erinomaisesti - lemmikkikoteihin ja raskaampaan kulutukseen on olemassa paremmin sopivia kovempia puulajeja, muun muassa tummaa merbauta tai vaaleampaa kirsikkapuuta. Kovemman pinnan ansiosta lattian huoltoväli pitenee eikä naarmuja synny esimerkiksi lemmikkien kynsistä aivan yhtä herkästi.

Jos edessä on lattioiden uusiminen ja mietit sopivaa materiaalivaihtoehtoa vanhan tilalle, ota rohkeasti yhteyttä! .

Parkettilattian asentaminen

Parkettilattian asentaminen on yksinkertainen ja suhteellisen nopea toimenpide. Lautaparketti voidaan asentaa joko uivana tai liimaamalla suoraan alustaan. Paras asennustapa selviää aina paikan päällä kohteessa. Hoidamme parkettilattian asentamisen huolellisesti, usean vuoden tuomalla kokemuksella. Meillä työnjälki on aina priimaa!

Unelmoitko uudesta parkettilattiasta? Vai kaipaako nykyinen parkettisi kunnostusta? Lähetä viesti, niin jutellaan tarkemmin!

Suosittele meitä