Unelmoitko uudesta parkettilattiasta? Vai kaipaako nykyinen parkettisi kunnostusta? Lähetä viesti, niin jutellaan tarkemmin!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Rakennusliike U. Määttä Oy
Gesterborgintie 2 E 19
02410 KIRKKONUMMI

Y-tunnus: 2083468-6
Puh: 050-4002608

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Rakennusliike U. Määttä Oy:n asiakas rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Henkilön tai Organisaation osoitetiedot

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Parketin asennus Espoo, Vantaa, Helsinki, Kirkkonummi

Haluaisitko kulahtaneen muovimaton tilalle arvokkuutta huokuvan parketin?

Jos vastauksesi on ”kyllä”, käänny rohkeasti ammattilaisen puoleen. Parketin asennus tapahtuu Rakennusliike U. Määtän toimesta kokeneella otteella. Kun mietit lattioiden täydellistä uusimista  olemme valmiina auttamaan .  Olipa mielessäsi sitten kyseessä parketti- tai laminaattilattia, meiltä saat laadukasta palvelua  asennukseen.

Miksi parketti sitten on hyvä valinta? Oikeasta puusta valmistettu parketti on klassinen ja luonnonmukainen lattiavaihtoehto - lämmin, hieman pehmeä ja mukavan tuntuinen jalkapohjaa vasten. Lisäksi parketti on erittäin helppo pitää puhtaana, eikä lika muutenkaan näy sen pinnalla kovin selvästi. Käyttöä se kestää erinomaisesti - lemmikkikoteihin ja raskaampaan kulutukseen on olemassa paremmin sopivia kovempia puulajeja, muun muassa tummaa merbauta tai vaaleampaa kirsikkapuuta. Kovemman pinnan ansiosta lattian huoltoväli pitenee eikä naarmuja synny esimerkiksi lemmikkien kynsistä aivan yhtä herkästi.

Jos edessä on lattioiden uusiminen ja mietit sopivaa materiaalivaihtoehtoa vanhan tilalle, ota rohkeasti yhteyttä! .

Parkettilattian asentaminen

Parkettilattian asentaminen on yksinkertainen ja suhteellisen nopea toimenpide. Lautaparketti voidaan asentaa joko uivana tai liimaamalla suoraan alustaan. Paras asennustapa selviää aina paikan päällä kohteessa. Hoidamme parkettilattian asentamisen huolellisesti, usean vuoden tuomalla kokemuksella. Meillä työnjälki on aina priimaa!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa