Tarvitsetko apua katon panelointiin? Tilaa meidät paikalle!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Rakennusliike U. Määttä Oy
Gesterborgintie 2 E 19
02410 KIRKKONUMMI

Y-tunnus: 2083468-6
Puh: 050-4002608

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Rakennusliike U. Määttä Oy:n asiakas rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Henkilön tai Organisaation osoitetiedot

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Katon tai seinän panelointi hoituu meiltä ammattitaidolla

Rakennusliike U. Määttä toteuttaa kaikki seinä- ja kattopaneloinnit oman mielesi mukaan Espoossa ja Vantaalla, Kirkkonummella, Helsingissä sekä muualla pääkaupunkiseudulla.

Katon panelointi on erinomainen tapa saada kotiin puusta huokuvaa lämmintä tunnelmaa. Katon tai seinän panelointi hoituu meiltä ammattitaidolla ja useiden vuosien tuomalla varmalla otteella. Toki halutessasi paneloimme muutkin paikat minne panelointia toivot - tavallisimpia käyttötapoja ovat kuitenkin juuri seinälle tuleva puoli- tai kokopanelointi tai katon panelointi.

Paneelien suuntaa pystyy vapaasti vaihtelemaan halutun laiseksi, joskin yleisimmin käytettyjä tapoja ovat vaaka- ja pystypanelointi sekä 45 asteen vinopanelointi yksityiskohtia luomaan. Paneloinnin suunnan avulla pystytään myös vaikuttamaan huomattavasti tilan tuntuun, sillä pystypanelointi tuo vaikutelman lisäkorkeudesta kun taas vaakapanelointi puolestaan antaa tilasta entistä leveämmän vaikutelman. Vinopaneloinnille sopiva paikka on esimerkiksi yksittäisenä tehosteena, jonka avulla tuodaan tilaan hieman erilaista ilmettä ja fiilistä. Sävyt ja värit voivat olla mitä tahansa erittäin vaaleasta hyvinkin tummaan - hieman paneloitavasta tilasta riippuen siihen voi sopia erinomaisesti tunnelmaa luova tummansävyinen vaihtoehto, toisaalta vaaleampi sävy lisää helposti valoisuutta hieman hämärämmässä tilassa.

Sisäkatto kuntoon - paneelikaton asennus

Nyt laitetaan sisäkatto kuntoon - paneelikaton asennus tapahtuu toimestamme tehokkaasti ja yhdessä sinun kanssasi laadittujen suunnitelmien mukaisesti. Riittää, kun kerrot meille omat toiveesi ja jätät toteutusvaiheen kokonaan meidän huoleksemme.

Kattopanelointi on yllättävän monikäyttöinen ja näppärä ratkaisu. Se on paitsi monien mielestä miellyttävä katsella, voi sen sisään myös helposti kätkeä erilaista talotekniikkaa kuten vaikkapa sähköjohtoja ja piuhoja. Esimerkiksi LED-valaistus sopii paneelikaton kanssa yhteen erittäin mainiosti - LED-valaisimet on helppo upottaa panelointiin ja vetää sitten tarvittavat johdot piiloon paneelien alle. Muita kattopaneloinnin alle piilotettavia asioita ovat esimerkiksi remontin yhteydessä vedettävät vesi-, viemäri- ja ilmastointiputket - jos niille ei muuten löydy järkevää sijoituspaikkaa, on ne varsin näppärää kätkeä piiloon paneloinnin taakse. Myös kattoon asennettavien kaiuttimien, videotykin tai muun viihde-elektroniikan kaapelit ja piuhat on helppo piilottaa paneloinnin avulla.

Seinien panelointi

Seinien panelointi olisi aina syytä toteuttaa kokeneella ammattilaisella, sillä näin lopputuloksesta tulee varmasti laadukas, saumaton ja huolitellun näköinen. Pääkaupunkiseudulla - Espoossa, Vantaalla ja Helsingin alueella - sinua palvelee kirkkonummelainen, luotettava ja kokenut Rakennusliike U. Määttä. Vuosien varrella olemme tehneet asiakkaidemme koteihin toinen toistaan näyttävämpiä seinä- ja kattopanelointeja.

Kun panelointi houkuttaa tai herättää muuten ajatuksia, voit rohkeasti kutsua meidät kotiisi ilmaiselle konsultointikäynnille. Jo sen yhteydessä voimme laatia suunnitelmat yhdessä sinun kanssasi tulevaa panelointia varten. Itse toteutusvaihe, eli katon tai seinän panelointi hoituu meiltä ammattitaidolla ja sovittuja asioita (budjetti, aikataulu ym.) noudattaen. Ota siis rohkeasti yhteyttä, niin lähdetään siitä eteenpäin - upea panelointisi odottaa vain yhden puhelinsoiton päässä! 

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa