Tarvitsetko apua saunan remontointiin? Tilaa ilmainen arviokäynti!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Rakennusliike U. Määttä Oy
Gesterborgintie 2 E 19
02410 KIRKKONUMMI

Y-tunnus: 2083468-6
Puh: 050-4002608

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Rakennusliike U. Määttä Oy:n asiakas rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Henkilön tai Organisaation osoitetiedot

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

hCaptcha

Saunaremontti Pääkaupunkiseudulla - Rakennamme kotiisi unelmiesi saunan

Haaveiletko täysin uudistetusta tai vain muuten täydellisesti remontoidusta saunasta? Miksi ryhtyisit siihen itse tai palkkaisit työhön harrastelijan kun yhtä helposti voit antaa ammattilaisen huolehtia saunasaneerauksen käytännön toteutuksesta.

Saunaremontti tehdään avaimet käteen -periaatteella omien toiveidesi pohjalta juuri halutun kaltaiseksi. Samalla säästyt yllättäviltä sudenkuopilta ja ikäviltä piilokuluilta, sillä ammattilainen hallitsee kaikki työvaiheet lattiasta kattoon eikä esimerkiksi aiheuta mitään ylimääräistä vahinkoa. Saunaremontti tapahtuu laadusta tinkimättä, kun tekijänä on kokenut Rakennusliike U. Määttä. Kotipaikkamme on Kirkkonummi, josta koko pääkaupunkiseudun alueelle.

Saunan panelointi vahvalla ammattitaidolla

Tehokas saunaremontti, saunan panelointi vahvalla ammattitaidolla, kestävät laatoitustyöt ja muutkin käytännön toimenpiteet sujuvat ammattilaiselta aina laadukasta lopputulosta silmällä pitäen. Paneloinnilla ja kivilaatoilla saunan ilmettä on mahdollista yksilöidä juuri omien mieltymysten mukaisesti. Saunassa voidaan käyttää halutun mukaan joko pysty- tai vaakapanelointia - esimerkiksi pystypaneloinnilla voidaan käsitellä osa seinästä ja laittaa loppuosaan laatoitus. Mitä vain saunasi seinille haluatkin, sen me myös toteutamme.

Lauteet mittatilaustyönä

Jos sopivia valmislauteita ei ole tarjolla, valmistamme itse saunaasi taatusti sopivat lauteet mittatilaustyönä. Käsityönä tehdyt lauteet voivat samalla olla linjoiltaan pehmeät ja myös ympäröivän tilan huomioivat - valmiista vakioratkaisusta ei tarvitse olla huolissaan, sillä yksilölliseen saunaan valmistetaan tietenkin yksilölliset lauteet. Muotoilu, malli, väri - kaikki on mahdollista tehdä omien toiveidesi mukaan, kun saunasi ja sen sisustan toteutuksesta vastaa osaava ja kokenut ammattilainen. Älä suotta jää empimään - nyt jos koskaan on erinomainen hetki saada juuri se unelmiesi sauna!

Kiuas valmiiksi asennettuna

Kokonaisvaltainen saunaremontti sisältää luonnollisesti kaikki työvaiheet paneloinnista ja laatoituksesta sekä lauteiden rakentamisesta kiukaan asennukseen. Avaimet käteen -periaatteella hoituva saneeraus tarkoittaa käytännössä sitä, että asiakkaan niin toivoessa myös kiuas valmiiksi asennettuna kuuluu olennaisena osana pakettiin. Kun ammattilainen hoitaa kaikki oleelliset kalusteasennukset, asiakkaan ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin vain nauttia huolellisesti remontoidun saunansa lempeistä löylyistä.

Oikeaoppisella kiuasvalinnalla on vaikutusta löylyjen laatuun. Lisäksi kiuas toimii myös yhtenä saunan tärkeimmistä sisustuselementeistä - siksi monelle asiakkaalle myös kiukaan ulkonäöllä on väliä käytännön ominaisuuksien ohella.

Saunan valaistus: kuituvalaisin tai led-valot

Pimeässä ei ole mukava kompuroida, joten mitä saisi olla - saunan valaistus: kuituvalaisin tai led-valot? Tunnelmallinen, mutta riittävä valaistus on oleellinen osa jokaista saunaa. Valaistus voidaan toteuttaa monilla eri tavoilla asiakkaan omien mieltymysten tai toiveiden mukaan, esimerkiksi juuri kuituvalaisimella tai led-valoilla. Kuituvalaistus on näistä kahdesta se turvallisempi vaihtoehto, sillä sähkö kulkee vain projektoriin. Suunnittelemme kanssasi yksilöllisen ja yksityiskohdat esiin nostavan valaistukseen omaan saunaasi!

Saunaremontti Vantaalla ja Espoossa, Helsingissä ja Kirkkonummella onnistuu varmasti, kun käännyt rohkeasti puoleemme ja kutsut meidät avuksesi. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa