Tarvitsetko maalausapua? Tilaa meidät paikalle!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Rakennusliike U. Määttä Oy
Gesterborgintie 2 E 19
02410 KIRKKONUMMI

Y-tunnus: 2083468-6
Puh: 050-4002608

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Rakennusliike U. Määttä Oy:n asiakas rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Henkilön tai Organisaation osoitetiedot

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Sisämaalaus vaativissakin kohteissa

Haluaisitko uutta ilmettä kotiisi? Vai rapiseeko seinien vanha maalipinta? Useimmiten sisämaalaus tulee ajankohtaiseksi silloin, kun vuokralainen vaihtuu, vanhat pinnat näyttävät kuluneilta, halutaan uusia kodin sisustusta tai nostaa asunnon myyntiarvoa.

Rakennusliike U. Määttä tekee maalaustöitä Kirkkonummelta käsin Espoossa, Vantaalla ja Helsingissä. Sisämaalaukset onnistuvat meiltä joustavasti sekä uudis- että saneerauskohteisiin.

Kun jätät sisämaalauksen ammattilaisen hoidettavaksi, säästät aikaa ja vaivaa, eikä sinun tarvitse hankkia maalaustarvikkeita tyhjänpantiksi. Poistamme vanhan maalin tai tapetin, tasoitamme seinäpinnan ja maalaamme sen makusi mukaan – nopeasti ja ammattitaitoisesti.

Maalaustyöt sisällä

Valitsemme maalaustyöhön sopivat maalit käsiteltävän pinnan ja toiveidesi mukaan. Oli mielessäsi sitten aivan tasainen tai trendikkäästi rapattu maalipinta, saadaan seinästä juuri halutun näköinen. Myös esimerkiksi liitumaalaus onnistuu, jolloin seinään voi piirtää ja kirjoitella liiduilla aina uutta. Kerro ideasi, niin toteutetaan se – vain mielikuvitus on rajana!

Katon maalaus sisällä

Onko sisäkatto tummunut tai haluatko vaihtaa sen väriä? Sisäkaton maalaus kannattaa tilata ammattilaiselta. Pinnasta saadaan helposti kaunis, eikä sotkua synny tippuvasta maalista. Meiltä onnistuu mm. betoni-, rappaus- ja tasoitepintojen sekä paneelikaton maalaus.

Jos pinta on epätasainen, niin teemme tasoitustyöt ennen maalauksen aloittamista. Muuten pienetkin epätasaisuudet näkyvät heti lopputuloksessa. Paneelikatot maalaamme tarkasti siveltimen kanssa. Muut sisäkatot maalaamme laadukkailla teloilla, joilla saadaan tasaista jälkeä.

Teemme työt kattavasti toimialueellamme: Kirkkonummi, Espoo, Vantaa ja  Helsinki. Yrityksemme kotipaikka sijaitsee Kirkkonummella. 

Suosittele meitä

Facebook Twitter 2Jaa