Sisämaalaus vaativissakin kohteissa

Haluaisitko uutta ilmettä kotiisi? Vai rapiseeko seinien vanha maalipinta? Useimmiten sisämaalaus tulee ajankohtaiseksi silloin, kun vuokralainen vaihtuu, vanhat pinnat näyttävät kuluneilta, halutaan uusia kodin sisustusta tai nostaa asunnon myyntiarvoa.

Rakennusliike U. Määttä tekee maalaustöitä Kirkkonummelta käsin Espoossa, Vantaalla ja Helsingissä. Sisämaalaukset onnistuvat meiltä joustavasti sekä uudis- että saneerauskohteisiin.

Kun jätät sisämaalauksen ammattilaisen hoidettavaksi, säästät aikaa ja vaivaa, eikä sinun tarvitse hankkia maalaustarvikkeita tyhjänpantiksi. Poistamme vanhan maalin tai tapetin, tasoitamme seinäpinnan ja maalaamme sen makusi mukaan – nopeasti ja ammattitaitoisesti.

Maalaustyöt sisällä

Valitsemme maalaustyöhön sopivat maalit käsiteltävän pinnan ja toiveidesi mukaan. Oli mielessäsi sitten aivan tasainen tai trendikkäästi rapattu maalipinta, saadaan seinästä juuri halutun näköinen. Myös esimerkiksi liitumaalaus onnistuu, jolloin seinään voi piirtää ja kirjoitella liiduilla aina uutta. Kerro ideasi, niin toteutetaan se – vain mielikuvitus on rajana!

Katon maalaus sisällä

Onko sisäkatto tummunut tai haluatko vaihtaa sen väriä? Sisäkaton maalaus kannattaa tilata ammattilaiselta. Pinnasta saadaan helposti kaunis, eikä sotkua synny tippuvasta maalista. Meiltä onnistuu mm. betoni-, rappaus- ja tasoitepintojen sekä paneelikaton maalaus.

Jos pinta on epätasainen, niin teemme tasoitustyöt ennen maalauksen aloittamista. Muuten pienetkin epätasaisuudet näkyvät heti lopputuloksessa. Paneelikatot maalaamme tarkasti siveltimen kanssa. Muut sisäkatot maalaamme laadukkailla teloilla, joilla saadaan tasaista jälkeä.

Teemme työt kattavasti toimialueellamme: Kirkkonummi, Espoo, Vantaa ja  Helsinki. Yrityksemme kotipaikka sijaitsee Kirkkonummella. 

Tarvitsetko maalausapua? Tilaa meidät paikalle!

Suosittele meitä