Tapetointi hoituu alan ammattilaiselta käden käänteessä Pääkaupunkiseudulla

Tarvitsetko apua tapetointiin? Rakennusliike U. Määttä hoitaa kaikenlaiset sisustus- ja pintaremonttiin liittyvät palvelut, kuten esimerkiksi tapetoinnit monipuolisesti Pääkaupunkiseudulla.

Toimialuettamme  Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi . Tapetointi hoituu ammattilaisen asenteella ja varusteilla nopeasti. Palvelumme ovat asiakkaan kannalta joustavat – teemme työt sinun aikataulutoiveidesi mukaan. Tapetoinnit hoituvat luotettavasti ajallaan, ilman yllättäviä lisäkuluja tai ikäviä yllätyksiä työn laadussa.

Teemme tapetoinnit omakotitaloihin ja huoneistoihin kattavasti yksityisille asiakkaillemme. Kohteen ja projektin laajuudesta riippumatta. Kyseessä voi olla nopea apu kodin remonttiin tai laajempi talokokonaisuus. Kaikissa tapauksissa työt onnistuvat meiltä puuhastelijaa nopeammin. Lisäksi ammattiylpeytemme pitää huolen siitä, että lopputulokseen on jokainen osapuoli tyytyväinen. Muista hyödyntää kotitalousetu, saat sitä kaikista palveluistamme. Kotitalousvähennyksestä saat lisätietoa verohallinnon sivuilta.

Tapetointipalvelu

Tapetointipalvelumme on kustannustehokasta kaikin puolin. Saat erinomaista asiakaspalvelua ja laadukasta tapetointia – kaikki edulliseen hintaan ja nopeasti. Tapetointipalvelu on ennen kaikkea kokonaisvaltaista. Teemme tarpeen vaatiessa kaiken alusta loppuun eli myös seinän pohjatyöt ja vanhan tapetin poiston puolestasi. Kun työt ovat tehty, siivoamme jälkemme ja viimeistelemme tarpeen mukaan tapetoidut pinnat. Laitamme myös katto- ja seinälistat paikalleen, jos niin haluat.

Uskomme hyvään ja ystävälliseen asiakaspalveluun. Laadukkaan työn lisäksi saat joustavaa ja ystävällistä palvelua. On tärkeää, että asiakkaalle jään hyvä mieli myös meidän palveluasenteestamme. Teemme työt asiakkaan toiveita ja suunnitelmia kunnioittaen. Jos tarvitset ammattilaisen tapettiapua, ota yhteyttä jo tänään! Saat meiltä ilmaisen kustannusarvion projektillesi nopeasti.

Tarvitsetko tapetointiapua? Tilaa ilmainen arviokäynti!

Suosittele meitä