Louhinta vaativissa kohteissa Pääkaupunkiseudulla.

Rakennusliike U. Määttä tietää, mitä on louhinta vaativissa kohteissa Kirkkonummen,Espoon, Vantaan ja Helsingin alueilla.  Erikoisosaamistamme ovat varsinkin pienlouhinta, räjäytystyöt, ison kiven poistaminen tai kallion poistaminen.

EMME TEE TALOPOHJIEN LOUHINTAA

Pienlouhintaa eli tarkkuuslouhintaa teemme paljon urakoitsijoille, jotka ovat tekemässä esimerkiksi salaojaremonttia ja salaojituksen tiellä on iso kivi tai kallio. Poistamme kiven tai kallion tarkkuuslouhinnalla, jotta saadaan putket vedettyä asianmukaisesti.

Teemme tarkkuusloihintaa:

  • Urakoitsijoille salaojaremonttien ja maalämmön putkistojen sekä kattiloihin yhteydessä
  • Yksityisasiakkaille, kun halutaan lisätilaa kellariin
  • Muihin kohteisiin, joissa vaaditaan äärimmäistä tarkkuutta ja osaamista

Tarkkuuslouhinta tehoaa kellaritiloja tehdessä

Tarkkuuslouhinta tulee kysymykseen yleensä silloin, kun lämmitysratkaisu vaihdetaan maalämmöksi. Jos rakennuksen kellarissa ei ole tilaa maalämmön kattiloille, niin tilaa täytyy tehdä tarkkuuslouhinnalla. Teemme silloin räjäytystöitä, joiden avulla saadaan lisää tilaa kellariin ja kattilat mahtumaan. Kellaritiloihin tehdään usein myös normaalia louhintatyötä, jotta saadaan lisää säilytystilaa. Kellarin louhinta on tarkkuutta vaativaa puuhaa, joten siihen kannattaa tilata alan kokenut ja asiantunteva ammattilainen.

Pienlouhinta on apu myös maan päällä

Tarkkuus- eli pienlouhinta on vastaus myös kivien tai kallion hävittämiseen terassin, autotallin tai muun ulkorakennuksen tieltä. Ongelman ei ole pakko olla maan alla kellaritilojen tiellä. Tarkkuuslouhinnalla saadaan erittäin tarkasti poistettua kiveä tai kalliota rakennuksen vierestä. Muista, että louhintaan liittyvät ongelmatapaukset ovat meille arkipäivää. Ota siis rohkeasti yhteyttä, ja kysy lisää palveluistamme. Me pystymme auttamaan vaikeiltakin tuntuvien räjäytys- ja louhintatöiden kanssa.

Kallion louhinta monipuolisesti

Meiltä voit kysyä apua mihin tahansa louhintaan liittyen. Todennäköisesti pystymme auttamaan. Toteutamme tarkkuuslouhinnan lisäksi monipuolisesti myös muita alaan liittyviä projekteja. Kysy lisää palveluistamme jo vaikka heti tänään. Vastaamme tiedusteluihin ja tarjouspyyntöihin mahdollisimman pian.
EMME TEE isompia talojen pohjan louhintaa.

Toteutamme louhintaa monipuolisesti toimialueina enimmäkseen Espoo, Vantaa,Helsinki ja Kirkkonummi.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää pienlouhinnasta tai muista rakennuspalveluistamme? Vastaamme kaikkiin pienlouhintaan liittyviin kysymyksiisi mielellämme. Katso yhteystietomme tästä.

Pienlouhinnalla saat lisätilaa mm. talon tai kellaritilan viereen rakennusta vahingoittamatta. Rakennusliike U. Määttä palvelee Helsingin seudulla

Haluatko eroon kivestä tai kalliosta? Tilaa meiltä ilmainen arviokäynti!

Suosittele meitä