Suunnitelmissa autotalli tai pihavarasto? Tilaa meiltä ilmainen arviokäynti!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Rakennusliike U. Määttä Oy
Gesterborgintie 2 E 19
02410 KIRKKONUMMI

Y-tunnus: 2083468-6
Puh: 050-4002608

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Rakennusliike U. Määttä Oy:n asiakas rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Henkilön tai Organisaation osoitetiedot

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Piharakennus omakotitalon tai mökin pihalle - Espoo ja Vantaa

Rakennusliike U. Määttä on rakennusalan ammattilainen yksityisasiakkaille, toimialueinaan Kirkkonummi.Espoo, Vantaa ja Helsinki. Jos tarpeenasi on piharakennus omakotitalon tai mökin pihalle, olet löytänyt oikeaan paikkaan.

Meiltä löytyy monen vuoden kokemus piharakennusten, kuten autotallin, varaston tai katoksen rakentamiseen liittyen. Meiltä voi tilata työn toteutuksen jo olemassa olevien mittojen ja suunnitelmien mukaan – suunnitelmat sekä kuvat tarvitsemme asiakkaalta. Emme tee talorakentamista, vaan ainoastaan pienempiä rakennusprojekteja.

Tilaa meiltä:

  • Autotalli
  • Pihavarasto
  • Piha-aitaus
  • Jätekatos
  • Kuivauskatos
  • Jokin muu pienrakennus

Autotallin rakentaminen

Saat meiltä autotallin pohjatöistä peltikattoon asti. Teemme pohjatyöt sekä antura- ja sokkelityöt sekä kaikki muut tarvittavat rakenneosat. Yhteistyökumppaneidemme kautta saat myös kattotyöt. Autotallin rakentaminen onnistuu kauttamme luotettavalla varmuudella. Saat pitävän tarjouksen ilman yllättäviä piilokuluja – työt tehdään ajallaan sovitun aikataulun mukaisesti. Autotalli kannattaa tilata asiaan perehtyneiltä kokeneilta ammattilaisilta, näin vältyt ikäviltä yllätyksiltä. Teemme myös autokatokset.

Pihavaraston tai piha-aitauksen rakentaminen

Pihavaraston rakentaminen on meille tuttua puuhaa. Varaston rakennustyöt onnistuvat vankalla ammattitaidolla asiakkaan piirustusten mukaan. Myös muut pihojen rakennelmat onnistuvat tarpeen mukaan. Esimerkiksi piha-aitauksen rakentaminen kuuluu raudanlujaan osaamiseemme. Pihavarasto tai -aitaus tehdään kokemuksen tuomalla varmuudella – luotettavasti ajallaan ja edullisesti. Pyydä kustannustehokas tarjous meiltä jo vaikka heti tänään. Vastaamme tiedusteluihin nopeasti.

Jätekatoksen tai kuivauskatoksen rakentaminen

Tarjoamme katokset eri tarpeisiin omakotitalojen ja mökkien pihoille. Jätekatoksen ja kuivauskatoksen rakentaminen onnistuvat valmiiden piirrosten mukaan. Lähetä suunnitelma ja kuvat meille, niin annamme sinulle kustannustehokkaan tarjouksen katoksen rakentamisesta. Kustannusarvio ei maksa sinulle mitään. Pihakatos onnistuu monipuolisesti tarpeesi mukaan. Katos voidaan tehdä varaston kera tai ilman.

Teemme yhteistyötä Timantti-Expert Tmi:n kanssa, joten kallionporaukset ja anturat hoituvat kätevästi kaiken muun työn ohella. Pihakatos, -varasto, -aitaus tai mikä tahansa piharakennus onnistuu Kirkkonummen,Espoon ,Vantaan ja Helsingin seuduille,

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa